
Περιγραφή
Το ΛΟΓΑΔΙ είναι παραδοσιακό ελληνικό κίτρινο τυρί. Το μυστικό της υπέροχης γεύσης του όμως, οφείλεται στην πρόσμιξη του αγελαδινού (50%) και αιγοπρόβειου (50%) γάλακτος, ενώ παράλληλα έχει μόνο 17% λιπαρά.
Έχει την χαρακτηριστική γεύση κασεριού, γλυκιά και πικάντικη μαζί, που οφείλεται σε μια ξεχωριστή συνταγή, και στη μίξη του αγελαδινού με το αιγοπρόβειο γάλα.
Έχει την χαρακτηριστική γεύση κασεριού, γλυκιά και πικάντικη μαζί, που οφείλεται σε μια ξεχωριστή συνταγή, και στη μίξη του αγελαδινού με το αιγοπρόβειο γάλα.
Συστατικά
Για συστατικά, δείτε τις φωτογραφίες του προϊόντος.
Διατροφικά Στοιχεία
