
Περιγραφή
Η Κρητική Γραβιέρα Καλογεράκη είναι γνωστή για την εξαιρετική της ποιότητα, τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής από αιγοπρόβειο γάλα, την αγνότητα των συστατικών της και την μοναδικά ευχάριστη γεύση της. Ωριμάζει τουλάχιστον για 3 μήνες.
Η σταθερά άριστη ποιότητα και γεύση της βασικής μας πρώτης ύλης, του γάλακτος, βασίζεται στο γεγονός ότι προέρχεται από ζώα που βόσκουν ελεύθερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης και τρέφονται από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χλωρίδα του νησιού.
Η σταθερά άριστη ποιότητα και γεύση της βασικής μας πρώτης ύλης, του γάλακτος, βασίζεται στο γεγονός ότι προέρχεται από ζώα που βόσκουν ελεύθερα σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Κρήτης και τρέφονται από την πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χλωρίδα του νησιού.
Συστατικά
Για συστατικά, δείτε τις φωτογραφίες του προϊόντος.