Αγελαδινό γάλα, με οξυγαλακτική καλλιέργεια, πυτιά, αλάτι, χλωριούχο
ασβέστιο
Αλλεργιογόνα
Γάλα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
ΑΝΑ 100g
Ενέργεια (kJ)
1529kj
Ενέργεια (Kcal)
365kcal
Λιπαρά
27,3g
Κορεσμένα
19,2g
Υδατάνθρακες
2,7g
Σάκχαρα
0,0g
Πρωτεΐνες
27,1g
Αλάτι
2,4g
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Το προϊόν καταναλώνεται ως έχει, αφού αφαιρεθεί η επιδερμίδα (5 χιλ.). Μπορεί να συνοδεύσει όλα τα Ελληνικά γεύματα ενώ χρησιμοποιείται και σαν πρόγευμα. Παραδοσιακά αποτελεί συνοδευτικό του λευκού η του κόκκινου κρασιού μαζί με μέλι, παξιμάδια, ξερά φρούτα & φρέσκα λαχανικά Επιπλέον χρησιμοποιείται για σαγανάκι και σαν άρτυμα σε πιάτα και συνταγές μαγειρικής
Πληροφορίες Προμηθευτή
Προϊόν ωρίμασης που προκύπτει από πήξη φρέσκου παστεριωμένου αγελαδινού η και αιγοπρόβειου γάλακτος με πυτιά (33οC - 35oC), αναθέρμανση (52 οC 53οC), στη συνέχεια γίνεται κοπή στο τυρόπηγμα και ακολουθεί πίεση του σε καλούπια και υγρή αλάτιση 12-14Oc για 3 ημέρες. Στη συνέχεια το τυρί ωριμάζει σε θαλάμους (Θερμοκρασία: 14 - 18ο C, Υγρασία: 85-90%) για διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών.
Σαρώστε τον κωδικό και αναζητήστε
Σαρώστε τον κωδικό με την κάμερα σας. Εάν το προϊόν δεν σαρωθεί, μετακινήστε την κάμερα πιο κοντά.