
Περιγραφή
Χρησιμοποιούνται ατόφια κομμάτια γαλοπουλας και διαλεκτά καρυκεύματα και στη συνέχεια σιγοψήνονται για 8 ώρες σε ειδικό φούρνο με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία και στο τέλος καπνίζονται σε ξύλα οξιάς
Με αποτέλεσμα να αναδεικνύεται το πλούσιο άρωμα του προϊόντος και ζουμερή γεύση του. Απαράμιλλη γεύση για καθημερινές απολαύσεις !
2% λιπαρά
Χωρίς Γλουτένη
Συστατικά
Για συστατικά, δείτε τις φωτογραφίες του προϊόντος.
Διατροφικά Στοιχεία
