Κωδικός
234554

Misko Σπαγγετίνη Νο 10 Ολικής Άλεσης 500gr

2,58€/
Τελική τιμή κιλούΚιλό
Tιμή
1,29€
Περιγραφή
Ακόµη πιο λεπτό ζυµαρικό από τα Νο6 και Νο7, για ακόµη πιο λεπτές γεύσεις. Δοκιµάστε το και θα µας θυµηθείτε! Η γεύση και το κράτηµα MISKO είναι εγγυηµένα σε όποια συνταγή και αν επιλέξετε για σήµερα. Και αν έχετε διάθεση για κάτι διαφορετικό, δοκιµάστε να βράσετε µαζί Νο7 και Νο10 για 6-8 λεπτά. Το Νο7 θα κρατάει λίγο περισότερο και το Νο10 θα είναι πιο µαλακό, οπότε θα έχετε µια µεικτή πρωτόγνωρη αίσθηση στο στόµα!
Συνταγή Μακαρόνια με μοσχαράκι κοκκινιστό
Υλικά
Σπαγγετίνη MISKO Νο10 (400γρ.)
Mοσχαρίσιο κρέας (1 κιλό)
Kρεμμύδια ψιλοκομμένα (3)
Σκόρδο (2 σκελίδες)
Χυμός ντομάτας (300γρ.)
Ελαιόλαδο (1 φλιτζάνι)
Βούτυρο (1 κουταλάκι)
Τοματοπελτέ (1 κ.σ.)
Λευκό κρασί ξηρό (1 ποτήρι)
Αλάτι
Πιπέρι
Κανέλα (1 πρέζα)
Γαρύφαλλο
Μπαχάρι
Ζάχαρη (1 κουταλάκι)
Κεφαλοτύρι τριμμένο (250γρ.)
Εκτέλεση
Κόβετε το μοσχάρι σε μερίδες.Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνετε το λάδι και το βούτυρο και ροδίζετε το κρέας. Προσθέτετε το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα σοτάρετε. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το χυμό ντομάτας, τον τοματοπελτέ, όλα τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι κι όσο νερό χρειαστεί για να καλύψει καλά το κρέας. Σκεπάζετε την κατσαρόλα και βράζετε σε μέτρια φωτιά έως ότου μαλακώσει το κρέας, περίπου για 30 λεπτά (σχόλιο: Ισχύει αυτό με δεδομένο ότι και το μυστικό του Ακάκιου στο video είναι ότι το κρέας θα πρέπει να βράσει σε πολύ καυτό λάδι;). Ταυτόχρονα, βράζετε τα Σπαγγετίνη MISKO Νο10 σε αλατισμένο νερό, όσο λέει η συσκευασία. Όταν βράσουν, τα σουρώνετε καλά και τα σερβίρετε με το κρέας και τη σάλτσα από πάνω. Πασπαλίζετε με το τριμμένο κεφαλοτύρι.
ΜΙΣΚΟ τα ελληνικά ζυμαρικά!

Διατροφικά Στοιχεία

Προσθήκη νέας αξιολόγησης

Παρακαλώ ή για να μπορέσετε να βαθμολογήσετε το προϊόν.