
Περιγραφή
Τα πλοκάμια καλαμαριού Flokos, ελέγχονται συστηματικά, πλένονται και ψήνονται ολόκληρα. Στη συνέχεια, τεμαχίζονται και τοποθετούνται στην κονσέρβα προσθέτοντας πικάντικη σάλτσα τομάτας, ενισχυμένη με μια καυτερή πιπεριά.
Το καλαμάρι αλιεύεται κυρίως από τα νερά του Ατλαντικού και Ειρηνικού Ωκεανού. Η διαλογή γίνεται από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας μετά από επιτόπιες επιθεωρήσεις αξιολόγησης της εταιρείας μας.
Το καλαμάρι αλιεύεται κυρίως από τα νερά του Ατλαντικού και Ειρηνικού Ωκεανού. Η διαλογή γίνεται από προσεκτικά επιλεγμένους προμηθευτές που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας μετά από επιτόπιες επιθεωρήσεις αξιολόγησης της εταιρείας μας.
Διατροφικά Στοιχεία