Μους σοκολάτας

Γλυκά χωρίς τύψεις!

Υλικά

Για 2 μερίδες

Θα χρειαστούμε

·        250 ml. γάλα αμυγδάλου

·        3/4φλ. σιρόπι σφενδάμου

·        Mισό φλ. κακάο σε σκόνη

·        Τρούφα

·        Λίγη κανέλα

·        Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

Ας το φτιάξουμε

Χτυπήστε ελαφριά στο μίξερ το γάλα, το σιρόπι και το κακάο, το αλάτι και την κανέλα, μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Προσθέστε από πάνω την τρούφα και αν θέλετε τρίψτε λίγη κουβερτούρα.