Κοτόπιτα

Η νόστιμη λύση που λύνει τα χέρια!

Υλικά

Για 2 μερίδες

Θα χρειαστούμε:

·         4 στήθη κοτόπουλο

·         1 πακέτο φύλλο σφολιάτας

·         200 γρ. μπέικον

·         250 γρ. τυρί τριμμένο

·         1 κρεμμύδι

·         κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Κοτόπιτα, το πιάτο πασπαρτού που μπορεί εύκολα να αποτελέσει τη λύση για το μεσημεριανό γεύμα και να συνοδευτεί από δροσερή σαλάτα, το βραδινό, το σνακ αλλά και το πρωινό!

Ας το φτιάξουμε

Βράζουμε το κοτόπουλο, εφόσον σουρώσουμε το ζωμό μαδάμε σε μικρά κομμάτια το στήθος. Σε βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Προσθέτουμε μετά από λίγο την κρέμα γάλακτος και το τριμμένο τυρί μέχρι να γίνουν τα υλικά ένα μείγμα.

Στρώνουμε σε ταψί δύο φύλλα σφολιάτας εφόσον βάλουμε λίγο βούτυρο για να μην κολλήσει βάζουμε τη γέμιση και την απλώνουμε παντού. Κλείνουμε με ακόμα δύο φύλλα. Εδώ εξαρτάται πως σας αρέσει με πολύ ή λίγο φύλλο αν θέλετε περισσότερο μπορείτε να τα βάζετε διαδοχικά ενώ ρίχνετε ενδιάμεσα γέμιση.

Αλείψτε λίγο αυγό από πάνω και ψήστε στους 180 μέχρι να ροδίσει!

Η ιδανική νόστιμη λύση για όλη την οικογένεια είναι έτοιμη.

 

Καλή σας απόλαυση!