Τονοσαλάτα πάνω σε Χωριάτικο Ψωμί με Αβοκάντο.

Τονοσαλάτα & Αβοκάντο πάνω σε Χωριάτικο Ψωμί

ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Υλικά

Για 4 μερίδες

2 συσκευασίες τόνο σε νερό

1 πράσινο μήλο

1 καρότο τριμμένο

1 κλων. σέλερι ψιλοκομμένο

1/2 ματσάκι μαϊντανό

1/2 κρεμμύδι

50gr μαγιονέζα

25gr μουστάρδα

1 κ.τ.σ. χυμό λεμονιού (και το ξύσμα του λεμονιού)

1 κ.τ.γ. πάπρικα γλυκιά

αλάτι

πιπέρι

Για το σερβίρισμα:

1 φρατζόλα μαύρο ψωμί

2 ώριμα αβοκάντο

10 ντοματίνια

6 αβγά

Εκτέλεση

Χρόνος εκτέλεσης: 20' λεπτά
Δυσκολία: Εύκολη

Πλένουμε καλά και κόβουμε σε μικρά κυβάκια τα λαχανικά και τα φρούτα. 

Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.

Ανακατεύουμε καλά.

Φρυγανίζουμε το ψωμί.

Σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Υλικά που θα χρειαστείτε για αυτή τη συνταγή