Κέικ με Γραβιέρα και Γαλοπούλα

Κέικ με Γραβιέρα και Γαλοπούλα

Υλικά

Για 5 μερίδες

Εκτέλεση

Χρόνος εκτέλεσης: 1 ώρα & 10' λεπτά
Δυσκολία: Εύκολη

Κοσκινίζουμε τη φαρίνα.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα αβγά και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός για 3-4 λεπτά να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε το βούτυρο και τη γραβιέρα.

Χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Εναλλάξ ρίχνουμε το αλεύρι και το γάλα.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, τη ψιλοκομμένη γαλοπούλα και ανακατεύουμε.

Αλείφουμε με βούτυρο και αλευρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα 22Χ12εκ. για κέικ.

Ψήνουμε στους 160οC στον αέρα στη μεσαία σχάρα για περίπου 40-45 λεπτά.

Υλικά που θα χρειαστείτε για αυτή τη συνταγή

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για να έχετε μια προσωποποιημένη εμπειρία, την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών social media και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. Επιπλέον, μοιραζόμαστε πληροφορίες για τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας με συνεργάτες social media, διαφήμισης και αναλύσεων.