Κέρδισε 10€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 80€ 

Δες ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων 28.04.2024 εδώ

Κέικ με Γραβιέρα και Γαλοπούλα

Κέικ με Γραβιέρα και Γαλοπούλα

Υλικά

Για 5 μερίδες

Εκτέλεση

Χρόνος εκτέλεσης: 1 ώρα & 10' λεπτά
Δυσκολία: Εύκολη

Κοσκινίζουμε τη φαρίνα.

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα αβγά και τα χτυπάμε με μίξερ χειρός για 3-4 λεπτά να αφρατέψουν.

Προσθέτουμε το βούτυρο και τη γραβιέρα.

Χτυπάμε με το μίξερ για 1 λεπτό να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Εναλλάξ ρίχνουμε το αλεύρι και το γάλα.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, τη ψιλοκομμένη γαλοπούλα και ανακατεύουμε.

Αλείφουμε με βούτυρο και αλευρώνουμε καλά μια μακρόστενη φόρμα 22Χ12εκ. για κέικ.

Ψήνουμε στους 160οC στον αέρα στη μεσαία σχάρα για περίπου 40-45 λεπτά.

Υλικά που θα χρειαστείτε για αυτή τη συνταγή