Κέρδισε 10€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 80€ 

Δες ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων 28.04.2024 εδώ

Κωδικός: 260522

Δρακούλη Παραδοσιακός Ελληνικός Καφές 194gr

5.0 out of 5 stars

Δείτε όλες τις 1 αξιολογήσεις
3,73€
19,23€ Τιμή κιλού
3,73€ Τελική τιμή
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Πρόσφατες κριτικές

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΜΠΙΡΗΣ

Κριτικές Πελατών

Βασισμένο σε 1 κριτικές

5

100%

4

0%

3

0%

2

0%

1

0%

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας

Εάν έχετε αυτό το προϊόν, μοιραστείτε τις σκέψεις σας με άλλους πελάτες

Περιγραφή
Παρεξήγηση. Ελληνικός δεν σημαίνει εξορισμού μέτριος. Ελληνικός μπορεί να σημαίνει και εξορισμού τέλειος. Αυτός ο ελληνικός το αποδεικνύει.Ένας πραγματικά σοβαρός ελληνικός, κλασικός, χωρίς δεύτερη κουβέντα, αυτό ακριβώς που σας έρχεται στο νου, σας σπάει τη μύτη, θυμίζοντάς σας εκείνο εκεί το καφενείο στην πλατεία εδώ πιο πάνω. Μόνο προσοχή: ακόμα κι αν τον πίνετε μέτριο, αυτός δεν θα βγει ποτέ μέτριος. Η λέξη που ψάχνετε είναι «τέλειος».
Υλικά
Συστατικά
100% γνήσιος καφές χωρίς πρόσθετα
Διατροφικά Στοιχεία
Διατροφικός Πίνακας
6g100g
Ενέργεια (kcal)1kcal/6gr16,6 kcal/100gr
Ενέργεια (kj)6kj/6gr99,6kj/100gr
Λιπαρά0g/6gr0g/100gr
    εκ των οποίων κορεσμένα0g/6gr0g/100gr
Υδατάνθρακες0,2g/6gr3,32g/100gr
    εκ των οποίων σάκχαρα0g/6gr0g/100gr
Διαιτητικές ίνες0,2g/6gr3,32g/100gr
Πρωτεϊνες0,1g/6gr1,66g/100gr
Αλάτι0g/6gr0g/100gr
Άλλες πληροφορίες
Πλεονεκτήματα
κλασικό χαρμάνι λένε ότι είναι ο καλύτερος ελληνικός καφές ... παραδοσιακός
Οδηγίες Χρήσης
η γιαγιά λέει:
βάλε δροσερό νερό στο μπρούτζινο μπρίκι
βάλε τον καφέ, ίσως και ζάχαρη,άναψε το γκαζάκι σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να φουσκώσει
βγάλτον από τη φωτιά σέρβιρε στο φλιτζάνι και περίμενε να κάτσει εμείς προσθέτουμε :
ρουφώντας δυνατά μαζί με αέρα θα νιώσεις τα υπέροχα γευστικά του χαρακτηριστικά και επιπλέον δεν καίγεσαι( άσε τους καλούς τρόπους για αυτούς που πίνουν φραπέ)
ο καφές θα διατηρηθεί φρέσκος αν των φυλάξεις σε στεγανό δοχείο στο ψυγείο
Πληροφορίες Προμηθευτή
Ο μεγαλύτερος εχθρός του καφέ είναι το οξυγόνο. Γι’ αυτό συσκευάζουμε τον καφέ μας αμέσως μετά την άλεση του αφαιρώντας το οξυγόνο (Ο2<1%).