
Περιγραφή
Το κλασικό αγελαδινό γιαούρτι και το αγαπημένο των Ελλήνων εδώ και δεκαετίες, όχι από συνήθεια, αλλά από επιλογή: Η δροσερή γεύση της, η πλούσια περιεκτικότητά της σε ασβέστιο και πρωτεΐνη αλλά και η πλήρης απουσία συντηρητικών, καθιστούν την Αγελαδίτσα μία εξαιρετική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Η Αγελαδίτσα παρασκευάζεται μόνο από αγελαδινό γάλα, ανθόγαλα και μαγιά, με την πιο απλή και φυσική μέθοδο: προσθέτουμε στο γάλα τη μαγιά και αφήνουμε το μίγμα να «ξεκουραστεί». Η μαγιά ενεργοποιείται φυσικά και σταδιακά πήζει το γάλα, μετατρέποντάς το σε γιαούρτι! Ένα γιαούρτι όπως ήταν και θα είναι πάντα! Κλασικό!
Χαμηλά λιπαρά, Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, Υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, Κατάλληλο για χορτοφάγους
Χαμηλά λιπαρά, Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, Υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, Κατάλληλο για χορτοφάγους
Συστατικά
γάλα αγελάδος συμπυνωμένο άπαχο προέλευσης Ε.Ε. (95%), anu;ogala pro;eleyshw E.E. (5%), μαγιά γιαουρτιού
Διατροφικά Στοιχεία
