Κέρδισε 10€ έκπτωση σε παραγγελίες άνω των 80€ 

Δες ποια καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την Κυριακή των Βαΐων 28.04.2024 εδώ

ΜΟΝΟ

Κωδικός: 137853

Πίνδος Κοτόπουλο Ελληνικό Τ.65% Δισκάκι Τιμή Κιλού -30%

~1 συσκευασία / 1,7kg
7,10€ Αρχική τιμή κιλού
4,97€ Τελική τιμή κιλού
0
Πληροφορίες προϊόντος
Αξιολογήσεις

Το προϊόν δεν έχει αξιολόγηση αυτή τη στιγμή.

Αφήστε πρώτοι μια αξιολόγηση για το προϊόν αυτό.
Για να αξιολογήσετε το παραπάνω προϊόν, θα χρειαστεί να είστε συνδεδεμένοι. Kάντε εγγραφή
Περιγραφή
Ως «κρέας πουλερικών» ονομάζουμε το κρέας που είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση και δεν έχει υποστεί καμία άλλη επεξεργασία που να εξασφαλίζει τη συντήρησή του εκτός από την ψυκτική επεξεργασία.Ως «σφάγιο» ονομάζουμε ολόκληρο το σώμα του κοτόπουλου μετά την αφαίμαξη , την αποπτίλωση και τον εκσπλαχνισμό. Ωστόσο η αφαίρεση της καρδιάς, του συκωτιού, των πνευμόνων, του προλόβου και των νεφρών , καθώς και η αποκοπή των άκρων στο ύψος του ταρσού και η αφαίρεση του λαιμού είναι προαιρετικές. Το εκσπλαχνισμένο σφάγιο μπορεί να διατεθεί προς πώληση με ή χωρίς εντόσθια (καρδιά, συκώτι, στομάχι, λαιμό) τοποθετημένα στην κοιλιακή κοιλότητα. Το συσκευασμένο κοτόπουλο είναι Α΄ ποιότητας και δεν περιέχει εντόσθια. Τοποθετείται σε δισκάκι, τυλίγεται με φίλμ και πάνω σε αυτό γίνεται επικόλληση δύο ετικετών τυποποίησης.
Άλλες πληροφορίες
Οδηγίες Χρήσης
Το νωπό κοτόπουλο θα πρέπει στα σημεία πώλησης να συντηρείται πάντα σε θερμοκρασία ψυγείου, δηλαδή θερμοκρασία από 0oC έως +4oC. Η μεταφορά τους από τα σημεία πώλησης καθώς και η αποθήκευση στα οικιακά ψυγεία θα πρέπει αυστηρά να γίνεται σε θερμοκρασία από 0oC έως +4oC. Σε αυτές τις θερμοκρασίες διασφαλίζεται η υγιεινή και η ασφάλεια του προϊόντος μέχρι την ημερομηνία λήξης του. Ακολούθως ο χειρισμός του νωπού κοτόπουλου από το ψυγείο μέχρι να μαγειρευτεί πρέπει να γίνεται κάτω από αυστηρές συνθήκες υγιεινής, π.χ. χρήση γαντιών, πλύσιμο και απολύμανση των επιφανειών, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε επιμόλυνση
Πληροφορίες Προμηθευτή
Επάνω στο φίλμ τοποθετούνται δύο ετικέτες που σύμφωνα με τους κανονισμούς (ΕΚ) αριθ. 852/2004, αριθ. 853/2004 και αριθ. 178/2002 αναγράφονται:
1. Επωνυμία, διεύθυνση επιχείρησης.
2. Θερμοκρασία συντήρησης 0oC έως +4oC.
3. Κωδικός αδείας εργοστασίου (Ρ6).
4. Ημερομηνία παραγωγής και λήξης (6ημέρες), με προστατευτική
ατμόσφαιρα (10 ημέρες)
5. Bara code
6. Βάρος
7. Τιμή προϊόντος (όπου είναι επιθυμητή)
8. Στην συσκευασία με προστατευτική ατμόσφαιρα το όνομα του
παραγωγού και την περιοχή.
Τα κοτόπουλα συσκευάζονται στα δισκάκια τοποθετούνται στα τελάρα και αμέσως αποθηκεύονται σε συντήρηση νωπών θερμοκρασίας 0oC έως +4oC. Την ίδια μέρα μεταφέρονται με φορτηγά ψυγεία στην αγορά σε θερμοκρασίες 0oC έως +4oC.